Ehdolla Espoon
kunnallisvaaleissa 2021

Peppi Seppälä Vihreiden nuorten puheenjohtajaksi

Rakkaat ystävät, haen Vihreiden nuorten puheenjohtajaksi kaudelle 2021-2022.


Peppi Seppälä
Peppi Seppälä
kesä 27, 2022

Rakkaat ystävät, haen Vihreiden nuorten puheenjohtajaksi kaudelle 2021-2022. Haluan olla kehittämässä Vihreitä nuoria, joka vaatii Suomen kunnianhimoisinta ja energiaradikaaleinta ilmastopolitiikkaa sekä intersektionaalisen feminististä yhteiskuntaa. Tämän toteutamme reilulla, oikeudenmukaisella ja syrjimättömällä tavalla. Haluan myös kehittää vihreitä nuoria koko Suomen järjestönä, joka huomioi eri paikkakuntien tarpeet ja tekee rohkeaa ja räväkkääkin viestintää.

Olen Peppi Seppälä 27-vuotias maalla kasvanut vihreä nuori, energiateekkari, feministi ja innovatiivinen järjestötoimija.

Kasvoin maalla ja ymmärrän vihreän politiikan tarpeet, mahdollisuudet ja haasteet niin maalla kuin kaupungissakin. Tiedän millaista on kasvaa pienellä paikkakunnalla, jossa ei toimi Vihreitä nuoria. Opintojen myötä lähdin mukaan vihreisiin ja olen ollut alusta saakka rakentamassa Vihreämpää Aaltoa ja yhtenä edustajiston kantavista voimista olen ollut nostamassa listaamme edustajiston toiseksi suurimmaksi.

Opiskelen energiatekniikan diplomi-insinööriksi ja työskentelen tällä hetkellä energia-asiantuntijana  minkä vuoksi ilmasto- ja energiakysymykset ovatkin vahvuuksiani. Nautin kuitenkin uuden oppimisesta enkä pelkää perehtyä itselleni uusiin poliittisiin teemoihin.

Olen nyt toista kautta vihreiden nuorten hallituksessa ja olen ollut mukana työstämässä muun muassa perustulomallia ja ympäristöpoliittista linjaa. Tänä vuonna olen asepalvelustyöryhmän toinen puheenjohtaja. Tunnen järjestömme kaikki tasot: paikallistoiminnan, työryhmät ja liittohallituksen.

Vihreissä nuorissa olen oppinut valtavasti: vaikuttamaan yhteiskunnallisiin kysymyksiin, huolehtimaan jaksamisesta sekä huomioimaan ihmisten moninaisuuden. Koen että nyt osaamiseni ja elämäntilanteeni ovat sellaiset että Vihreiden nuorten puheenjohtajuus olisi minulle paras mahdollisuus hyödyttää järjestöä.

Minusta saisitte kokeneen, asiantuntevan sekä rohkean puheenjohtajan, joka haluaa kehittää vihreistä nuorista entistä rohkeammin kantaaottavan ja heikompia puolustavan poliittisen liikkeen.

Tule mukaan tekemään pj kampanjaani!

Peppi Seppälä